top of page
Zoeken
  • rhennink

Meeting met al je leden!

Iedere businessclub, vereniging of sportclub heeft wel eens een activiteit, meeting of sessie. Het is van belang om op te hoogte te blijven van aantal leden, wie is er aanwezig en wat is de maximale hoeveelheid leden dat kan deelnemen. Om dit overzicht te geven hebben we bij Tinkerbee een functie ontwikkeld waarbij je zelf de regie in handen houdt.


Via de agenda kun je een nieuwe activiteit of meeting toevoegen. Hierbij kun je alle details invoeren en aangeven hoeveel mensen maximaal kunnen deelnemen. Uiteraard kan dit ook open blijven staan en is – iedereen die zich aanmeldt – welkom. Stel dat er een maximum op zit en dit maximum wordt bereikt, dan worden de overige leden op een reservelijst op aanwezig gezet. Wanneer een lid verhinderd is of zich uiteindelijk toch afmeldt, wordt de eerste op de reservelijst op aanwezig gezet. Ook kun je categoriseren en specificeren op basis van lidmaatschap. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld kan selecteren op leden met een speciaal lidmaatschap. Je kan ervoor kiezen om specifiek deze leden uit te nodigen voor een bepaalde activiteit of alle verschillende leden. Zo behoud je als organisator van de activiteit of meeting constant het overzicht welke leden aanwezig zullen zijn.


Vanuit de app zal je in de agenda een overzicht krijgen wanneer en welke activiteit plaatsvindt. Wanneer je er één selecteert, krijg je de mogelijk om je aan of af te melden. Zo kun je snel laten weten of je erbij bent of niet. Het scheelt een hoop onoverzichtelijke WhatsApp gesprekken, hoop mailtjes en je bent gelijk op de hoogte!


Benieuwd naar meer mogelijkheden van Tinkerbee? Houd iedere week onze blog in de gaten. Voor meer informatie over Tinkerbee kun je contact opnemen met sales@deviske.nl

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page