top of page
Zoeken
  • rhennink

Het laatste nieuws voor jouw leden!

Wie Tinkerbee een beetje kent, weet dat er voor verenigingen en clubs diverse mogelijkheden zijn. Of het nou gaat om een sportvereniging of een businessclub, Tinkerbee sluit aan op jouw behoeften. In deze blog gaan we verder in op de nieuwsitems binnen Tinkerbee en wat je hier allemaal mee kan.


Altijd op de hoogte

Binnen een vereniging of club heb je vaak evenementen, bijeenkomsten en nieuws rondom de organisatie. Je wil natuurlijk dat alle leden op de hoogte zij van het laatste nieuws, daarom is er een functie: nieuwsitems. Hiermee blijven alle leden op de hoogte van alles rondom de organisatie. Nieuwsitems kun je eenvoudig aanmaken in Tinkerbee. Hierin kun je zelf aangeven voor wie dit nieuws is, waar het nieuws over gaat en vanaf welke datum. Optioneel kun je kiezen voor een leuke video van YouTube, een website of een afbeelding die je graag hierin wil meesturen naar jouw leden. Sommige berichten zijn niet bedoeld voor alle leden of een specifieke groep, daarom is er een mogelijkheid waarbij je kunt kiezen welke leden het nieuwsbericht te zien krijgen. Door te werken met verschillende lidmaatschappen kun je makkelijk onderscheid maken tussen leden en dit zorgt er uiteindelijk voor dat je jouw nieuws specifiek kunt delen met de groep waarvoor het bestemd is.


De nieuwsberichten worden altijd weergeven in het dashboard wanneer je Tinkerbee opent. Zo is het voor alle leden altijd duidelijk wat het laatste nieuws rondom jouw organisatie is en hoeven zij nooit iets te missen.


Wil je meer weten over Tinkerbee en de functies hiervan? Of ben je benieuwd of het aansluit op jouw vereniging of club? Neem contact met ons op via 0314 – 760 710 of mail naar sales@deviske.nl. We geven je graag een vrijblijvende demo, waarin we alle mogelijkheden bespreken voor jouw organisatie.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page