top of page
Zoeken
  • rhennink

Behoud het overzicht over jouw leden!

Iedere club, vereniging en businessclub krijgt ermee te maken, lidmaatschappen. Soms hebben ze er maar één, maar vaak zijn er binnen een vereniging of club verschillende lidmaatschappen. Daarnaast krijg je te maken met contributie, maandelijks, halfjaarlijks of zelfs jaarlijks. Het is belangrijk om dit binnen de club of vereniging overzichtelijk te houden. Hoe je dit kan doen, leg ik graag aan je uit.

Diverse lidmaatschappen

Vaak krijg je te maken met verschillende lidmaatschappen met verschillende contributies. Om dit bij te houden hebben we in Tinkerbee een functie gemaakt: Lidmaatschappen categorieën. Hierbij kun je alle leden een lidmaatschap toewijzen onder een bepaalde categorie. Hierdoor behoud je het overzicht in welke leden welke contributie moeten betalen. Hierbij kan aangegeven worden hoeveel deze contributie is en in welke termijn zij dit betalen. Dit kan wekelijks, maandelijks, elk kwartaal, halfjaarlijks en jaarlijks zijn.

Inplannen van activiteiten

Door deze leden in een bepaalde categorie te plaatsen, ontstaat er een soort groep. Doordat er verschillende groepen aangemaakt zijn, kun je deze ook voor andere aspecten van Tinkerbee gebruiken. Een voorbeeld hiervan is het aanmaken van een activiteit. Mocht er een activiteit zijn voor een specifieke groep leden, kun je dit aangeven. Hierdoor zullen alleen de leden die in deze groep zitten de activiteit zien.

Het overzicht behouden over alle verschillende lidmaatschappen is belangrijk voor iedere club of vereniging. Zorg er daarom altijd voor dat je dit goed bijhoudt. Hierdoor voorkom je fouten en bespaar je tijd.

Wil je nog meer weten over Tinkerbee en de verschillende functies die dit kan bieden voor jouw club of vereniging? Neem dan snel contact op via sales@deviske.nl of bel naar 0314 – 760 710

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page