top of page
Zoeken
  • rhennink

Contributie bijhouden op jouw manier!

Tinkerbee richt zich op clubs, verenigingen en businessclubs. In deze verschillende groepen wordt vaak gebruik gemaakt van lidmaatschappen. Om deze lidmaatschappen overzichtelijk te houden en om ervoor te zorgen dat iedereen iedere week, maand of jaar betaald, is er een functie om automatische incasso’s in te stellen. In deze blog gaan we hier verder op in.

Betalingen en contributie

Bij vrijwel ieder lidmaatschap is er sprake van contributie. In Tinkerbee kun je zelf instellen hoeveel contributie ieder lid betaalt. Hierbij kan er gekozen worden voor wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks. Dit kan dus voor ieder lid verschillend zijn en je kan zelf overzicht houden hoeveel ieder lid betaalt. Om de contributie te betalen, is het mogelijk binnen Tinkerbee om een automatische incasso in te stellen. Het enige wat je moet doen is een machtiging krijgen van jouw leden en vervolgens hoef je er niet meer naar om te kijken.

Een ander groot voordeel van Tinkerbee is het betalen via SEPA. SEPA (Single Euro Payments Area) is het initiatief van de Europese Unie en gezamenlijke Europese banken tot harmonisatie van het euro betalingsverkeer binnen Europa. De Europese Overschrijving maakt het net zo makkelijk om euro’s te betalen naar een Nederlandse bankrekening, als een rekening bij een buitenlandse bank. Jouw leden hoeven dus niet langer alleen uit Nederland te komen. Ze kunnen uit heel Europa hun contributie betalen en lid worden van jouw club, vereniging of business club. Contributie is makkelijk over te boeken en wordt direct overgeschreven op de rekening.

Bijhouden van contributie

Om het overzicht volledig te behouden, kun je bij ieder lid zien wanneer en of zij al hun contributie betaald hebben. Mocht het bijvoorbeeld contant betaald zijn, kun je makkelijk in het profiel van jouw lid om aan te geven dat de contributie betaald is. Dit gaat met een knop “Is betaald”. Hierdoor behoud je altijd het overzicht over iedereens bijdragen.

Mocht de contributie een lange tijd niet betaald zijn of is één van de leden van jouw club een bedrijf? In Tinkerbee kun je makkelijk een factuur opmaken en versturen. Deze wordt gemaild naar het lid, zodat zij op de hoogte zijn van dat zij nog moeten betalen. Zo vergeten ook zij nooit hun contributie.

Ben jij benieuwd of Tinkerbee voor jouw club, vereniging of business club een optie is? Neem snel contact met ons op via sales@deviske.nl of bel ons via 0314 – 760 710.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page